Pulverisera onödiga IT-kostnader

Varför ska du arbeta med DIGIVERS?
För att vi älskar att pulverisera onödiga IT-kostnader

Michael Häggström
Jag heter Michael Häggström och är ägare av DIGIVERS sedan 2005. IT har jag jobbat med i ett par decennier, närmare bestämt sedan 1992. Under åren har jag mött många företag stora som små med olika behov och utmaningar inom IT. Alltifrån kunder med eftersatt IT-struktur till kunder som beställt avancerade tekniska lösningar för relativt enkla problem och behov - givetvis till en helt onödigt hög kostnad.

DIGIVERS som företag älskar att pulverisera onödiga dyra IT-kostnader och skapa IT-lösningar som är anpassade för hållbar verksamhet. Namnet DIGIVERS är sammansatt från digital versatile och översätts till digitalt mångsidig. Det är just digital mångsidighet som gör att vi kan erbjuda kostnadseffektiva lösningar inom IT-områden.

Arbeta med DIGIVERS och håll nere dina IT-kostnader! DIGIVERS arbetar agilt och proaktivt, vi har specialistkunskaper och använder oss av effektiva IT-lösningar och metoder. Vi har IT-kunskap samlad på en och samma plats. Vare sig det gäller mjukvaruutveckling, molntjänster, komplexa processer eller second opinion.  Vi är IT- och ekonomichefens bästa kompis.

DIGIVERS har sitt säte i Stockholm, vi är primär kontakt och tar ansvar för hela IT-processen. Nyckeln till kostnadseffektiva arbetssätt är vårt etablerade samarbete med certifierade IT-företag med specialkompetenser och expertis inom Sverige och Europa. Som kund hos DIGIVERS behöver du inte leta IT-personal och tekniska lösningar - DIGIVERS hjälper dig!
Vårt fokus är att din IT fungerar.

Så att du kan fokusera på ditt företag!
Vi samarbetar med etablerade partners

Alla IT-företag vi samarbetar med i Sverige och Europa är certifierade inom sina områden. Vi strävar att erbjuda en mångfald av expertis inom tekniska lösningar och programmeringsspråk. Med hjälp av våra partners kan vi vara precis så digitalt mångsidiga som målsättningen är med DIGIVERS och när företaget etablerades. 

Vi erbjuder: mjukvaruutveckling, teknisk projektledning, framtagning av företagsspecifik mjukvara, molntjänster, tredjepartsapplikationer, licenser, etablering av trådbunden eller trådlös datakommunikation i kundens fastighet eller nya lokaler, och mycket mer.

"Med DIGIVERS behöver IT inte vara komplicerat och dyrt. Vi är alltid redo att pulverisera onödiga IT-kostnader och implementera smarta lösningar!"
Nyfiken, vill du veta mer?  Mjukvaruutveckling och IT-infrastruktur är ibland en djungel. Kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram det du önskar och behöver.
Här är fler kunder som vi har hjälpt
Brf. Slätmossen Consolis - Strängbetong Sweden Green Building Council CFI Group
...och du är också varmt välkommen!
Sök