"Vårt fokus är att din IT fungerar!"

46 (0)8 448 5480 08:00 - 17:00 (Mån-Fre)


Programutveckling

Utvecklingsbudget och tidsram för projekt ska alltid hålla. Så jobbar vi. Därför börjar jag alltid med en kommunikationsplan. Där kommer du att se hur vi arbetar, hur vi kommer att kommunicera under projektet och hur vi hanterar ditt projekt. Du kommer att vara involverad och ha maximal kontroll under hela processen av vår programutveckling.


Utvecklingsbudget och tidsram ska alltid hålla

Användarvänligt och Snyggt

Förutom att tekniken självklart ska funka på topp, ska också det som vi tar fram åt dig vara lätt att använda, se tilltalande ut och vara anpassat för användare i olika miljöer – på språk som användarna förstår. Det fixar vi.

Mobila appar av olika slag

Att räkna upp programspråk och verktyg kan vara tråkig läsning för en oinvigd person. Men om du vill veta vilka programspråk och verktyg programutvecklarna jobbar med dagligen, då hittar du det här >>


Vad är din vision?

Berätta vad du vill skapa och vilka behov du har framöver. Du ska inte behöva oroa dig eller ens fundera över vilka resurser som behövs – det är vårt jobb att hålla med rätt utvecklare och team för just ditt projekt. Vi hjälper dig hela vägen.

Kostnadseffektiva och realistiska tidsplaner

Kolla först med oss – tid och pengar

Oavsett vad du än behöver, som exempelvis en webbsida, e-handelsplats, app, ny programvara eller AI-applikation – ta alltid kontakt med DigiVers innan du slår till. Du tjänar på det.

Vi jobbar med kostnadseffektiva och realistiska tidsplaner. Ta inga risker – vänd dig till proffs som jobbar seriöst precis hela vägen. Varmt välkommen att höra av dig till DigiVers med dina önskemål och behov.
Vilken it-lösning är bäst? Och vad kostar det?

Som din framtida it-partner erbjuder jag dig rådgivning om lämpliga alternativ – för just din specifika verksamhet.

Det som skiljer mig från många andra it-konsulter är att jag tar mig tid till att förklara på ett lättförståeligt sätt. Man behöver inte vara it-nörd för att förstå vad jag pratar om. Och jag ser alltid till att du enbart betalar för det som du verkligen behöver och vill ha. Jag hjälper dig med riktigt smarta lösningar – du sparar både tid och pengar.


Kort om min bakgrund:

Närmare trettio år inom drift av it-infrastruktur, projekt- och arbetsledning på såväl stora som mindre företag
Läs mer >>Skydda dig och företaget med WebRoot. Ladda ned och testa gratis redan idag

Du har oftast bara en chans att återskapa dina data.

Vi återställer alla typer av data. Uppge 108680 för att få prioriterad service.

Ibas data recovery


Krånglig IT-miljö?

EasyInstall är både enkelt och kraftfullt system för hantering av din IT-miljö. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att förenkla en krånglig IT-miljö.

EasyInstall för din IT-miljö


DIGIVERS AB   P.O.Box 512, 136 25 HANINGE, STOCKHOLM   Org.Nr. 556680-5445   VAT No. SE556680544501

  --  DigiVers is Digital Versatile  --