Affärsutveckling CRM Ekonomi Verksamhet

Kostnadseffektiv mjukvaruutveckling – för alla branscher och verksamheter

DIGIVERS tjänster

"Med DIGIVERS behöver IT inte vara komplicerat och dyrt. Vi strävar efter att erbjuda en mångfald av expertis inom tekniska lösningar och programmeringsspråk. Med hjälp av certifierade partners kan vi vara precis så digitalt mångsidiga som målsättningen var när DIGIVERS kom till.  Kort sagt, vi kan erbjuda kostnadseffektiva IT-tjänster
för i princip alla typer av branscher och verksamheter. "

Michael Häggström
IT-konsult / Ägare
Mjukvaruutveckling

Oavsett om du vill ha en standardlösning, eller utveckla system och mjukvara i egen regi, vi skräddarsyr lösningar som håller för framtiden. Vi kan bygga från grunden eller effektivisera befintlig mjukvara.

Berätta vad du har för behov och målsättning med din mjukvara. Resten sköter vi. Vi ser till att  rätt utvecklare, med rätt programmeringsspråk, kompetens och erfarenhet finns tillgänglig för att göra jobbet.

Utvecklingsbudget och tidsram ska hållas. Som kund är du involverad och har full kontroll under utvecklingsprocessen - det är så vi jobbar.
Teknisk projektledning

Är det dags för ett nytt IT-projekt? Vi hjälper dig  med teknisk projektledning  hela vägen från start till färdig produkt eller tjänst.

Vad du än vill få utfört, under kortare eller längre tid, har ditt projekt alltid en primär kontaktperson hos oss på DIGIVERS. Vi ser till att ditt projekt blir gjort enligt krav och  överenskommelse. Alltid i tid och alltid till rimlig prissättning.

Att ta in en erfaren projektledare sparar både tid och pengar. Vi finns här!
Molntjänster

De flesta företag arbetar med molntjänster idag. Men det kan vara svårt att veta vilka molntjänster du ska välja och hur dessa fungerar. Låt oss guida dig till kostnadseffektiva och säkra lösningar.

Vi ser över din IT-miljö och hjälper dig att sätta upp en hållbar lösning. Oavsett storlek på företag eller verksamhet finns molntjänster som är anpassade för just din verksamhet.

Smarta lösningar för sånt som företaget använder dagligen sparar i slutänden mycket tid och pengar  - dessutom blir det lite roligare.
Övriga tjänster

Ibland behöver du bara en "second opinion" om allt står rätt till med din IT-miljö och verksamhetens IT-säkerhet. Kanske någon som ser över licensiering av program och molntjänsters kostnader, se om du betalar för mycket eller om du har något du inte behöver längre. Avtal behöver ses över, när ska det sägas upp eller förnyas. Anlita DIGIVERS för din hjälp.

Hur ser den dagliga supporten ut? Räcker resurserna? Hur många datorer, servrar och molntjänster behövs och finns?  Fråga DIGIVERS!

DIGIVERS är IT- och ekonomichefens bästa vän. Vi hjälper till att lösa frågetecken och funderingar och pulveriserar onödiga IT-kostnader. 
Är du redo att komma igång, göra förändringar och spara pengar?  Kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram det du önskar och behöver. 
Sök